Επιχείρηση αδυνάτισμα: Eίναι τα αβγά, το κλειδί της επιτυχίας;

Αδυνάτισμα και μαγικά τρικ. Για να αδυνατίσεις και να διατηρήσεις το νέο σου βάρος θα πρέπει να τρως υγιεινά και φυσικά πολύ προσεκτικά. Πέραν από τις καθιερωμένες συμβουλές, τύπου: να τρώτε πολλά μικρά γεύματα, θα πρέπει να γνωρίζετε και τις θετικές επιδράσεις μερικών τροφών στον οργανισμό σας.

Μία από αυτές είναι και το αβγό! Ναι, καλά διαβάσατε. Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Louisiana των ΗΠΑ, κατέληξαν ότι οι άνθρωποι που επέλεγαν πρωτεΐνες στο πρωινό τους, δεν υπερκατανάλωναν τροφές κατά τη διάρκεια της ημέρας και οι διατροφικές τους συνήθειες ήταν πιο ποιοτικές. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι η ομάδα ατόμων που έτρωγαν δύο αβγά για πρωινό έχασαν κατά 65% περισσότερο βάρος από αυτούς που δεν τα λάμβαναν. Επιπροσθέτως, μειώθηκε κατά 61% ο Δείκτης Μάζας Σώματός τους.

Πώς όμως εξηγείται αυτό το αποτέλεσμα; Τα αβγά, ως επιλογή πρωινού, δημιουργούν μεγάλο αίσθημα κορεσμού. Τέλος, το άτομο λαμβάνει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει μια απαιτητική μέρα. Μήπως τελικά να το ρίχναμε στα αβγά; Φυσικά προτιμήστε τα βραστά και όχι τα τηγανιτά! Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χοληστερίνη τους προσοχή!

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο