Όλα τα εστιατόρια του Ντουμπάι θα πρέπει να εμφανίζουν θερμιδικό περιεχόμενο μέχρι το 2020

Όλα τα εστιατόρια στο Ντουμπάι πρέπει απαραίτητα να παρουσιάζουν θερμιδικό περιεχόμενο στα πιάτα τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα οι μεγαλύτερες εταιρείες διατροφής οι οποίες διατηρούν πέντε ή περισσότερα υποκαταστήματα, θα πρέπει να τηρήσουν την απόφαση αυτή μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους

Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας που κάνουν οι κάτοικοι του Ντουμπάι για να είναι υγιέστεροι και πιο ευτυχισμένοι.

Ως ώθηση λοιπόν για τη βελτίωση της υγείας των κατοίκων του Ντουμπάι, ο δήμος του Ντουμπάι δήλωσε ότι φέρνει νέες πρωτοβουλίες για να ενθαρρύνει τα εστιατόρια και άλλα εστιατόρια να προβάλλουν θερμίδες στα γεύματα τους και να προσφέρει πιο υγιεινές επιλογές σε όλους.

Δρώντας ως σημαντικό μέρος της Εθνικής Ατζέντας Διατροφής, αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης μάχης προσπαθώντας να βελτιώσει τις διατροφικές συνήθειες τω κατοίκων.

“Η πρωτοβουλία του Δήμου του Ντουμπάι είναι να υποχρεωθούν τα καταστήματα τροφίμων να είναι πλήρως διαφανή όταν δηλώνουν τις θερμίδες σε όλα τα τρόφιμα για να δώσουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν τρόφιμα που ταιριάζουν στην κατάσταση υγείας τους”, δήλωσε ο Dawoud Al Hajri, Γενικός Διευθυντής του Δήμου του Ντουμπάι.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο