Κλείνει για έναν χρόνο το Funky Gourmet

Μόνο ένα εστιατόριο με δύο αστέρια Michelinθα έχει πλέον η Ελλάδα, τη Σπονδή, καθώς τοFunky Gourmet κλείνει για το κοινό για έναν ολόκληρο χρόνο. Η επαναλειτουργία του αναμένεται να γίνει εντός του ξενοδοχείου Hilton, αλλά χωρίς τα αστέρια Michelin, αφού η επιτροπή δεν θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και να κρίνει το μενού του εστιατορίου.

Μέχρι την επαναλειτουργία του στη νέα στέγη του, το εστιατόριο στον Κεραμεικό θα παρέχει μόνο υπηρεσίες private cheffing και θα φιλοξενεί ειδικά events.

«Το Funky Gourmet γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας με καλεσμένους από όλο τον κόσμο, 2 Αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους! Για να σας ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποστήριξη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζουμε μια έκπληξη! Η νέα σύνθεση του Funky Gourmet με κοινή φιλοσοφία την υψηλή αισθητική στη γεύση και στη φιλοξενία, ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο βγαλμένο μέσα από την εμπειρία των 10 ετών λειτουργίας του, σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας, το Hilton Αθηνών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Funky Gourmet. 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο