Σοκολατάκια κάνναβης για τους φετινούς υποψήφιους των Όσκαρ

Τα τελευταία 17 χρόνια,  οι 25 υποψήφιοι για βραβείο Όσκαρ στις κατηγορίες των ερμηνειών και της σκηνοθεσίας λαμβάνουν μία σακούλα με πολυτελή δώρα χορηγών, από την εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets.

Αυτές οι «δωροσακούλες» έχουν γίνει θεσμός και θέμα συζήτησης κάθε χρόνο, αν και δεν σχετίζονται επίσημα με την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που οργανώνει τα βραβεία. Μάλιστα το 2016 η Ακαδημία μήνυσε την Distinctive Assets και έκτοτε η λέξη Oscar δεν περιλαμβάνεται στη σακούλα, που πλέον αποκαλείται Everyone Wins Gift Bag.

 

Η αξία των δώρων τα τελευταία χρόνια είναι εξαψήφια, και φέτος εκτιμάται κοντά στα 150.000 δολάρια. Οι σακούλες παραδίδονται στους υποψήφιους την εβδομάδα πριν από την τελετή απονομής, και ειδικά φέτος περιέχουν ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να μειώσουν το άγχος τους τη μεγάλη βραδιά: σοκολατάκια με κάνναβη.

 

Σύμφωνα με το CNBC, τα γλυκίσματα της εταιρείας Coda Signature περιέχουν 10 mg τετραϋδροκανναβινόλης (THC), το οποίο είναι ακριβώς το μέρος του φυτού κάνναβη που δημιουργεί το αίσθημα «ευφορίας».

 

Για όσους δεν έχουν συνηθίσει στην κατανάλωση προϊόντων με THC, η εταιρεία στην ιστοσελίδα της συνιστά να αρχίσουν με 1 έως 5 mg – δηλαδή… μια μπουκιά από το σοκολατάκι.

 

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο