8 διαφορετικά ουίσκι για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones!

Ολοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία την 8η και – δυστυχώς- τελευταία σαιζόν του Game of Thrones, η HBO εφευρίσκει συνεχώς νέους με τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει την τεράστια επιτυχία της σειράς.

Τελευταία κίνηση ήταν η κυκλοφορία 8 διαφορετικών malt ουίσκι, το κάθε ένα εκ των οποίων είναι αφιερωμένο στους οίκους του Westeros.


Επάνω στις φιάλες υπάρχει το έμβλημα του κάθε οίκου, ενώ το ουίσκι που είναι αφιερωμένο στην Νυχτερινή Φρουρά είναι μαύρο.
Επειδή μάλιστα το σύγχρονο marketing επιβάλλει πίσω από κάθε προϊόν να υπάρχει και ένα όμορφο story, έχουν προσέξει ώστε η ιστορία κάθε αποστακτηρίου να ταιριάζει και με την ιστορία του Westeros.


Για παράδειγμα το αποστακτήριο της Cardhu έχει το έμβλημα των Targaryen επειδή στο τιμόνι του βρίσκεται γυναίκα. Το αποστακτήριο της Oban έχει αναλάβει το ουίσκι της Νυχτερινής Φρουράς καθώς είναι κατασκευασμένο στην άκρη ενός απότομου λόφου.
Στα υπόλοιπα ουίσκι το Royal Lochnagar έχει το έμβλημα του Baratheon, το Dalwhinnie των Stark, το Lagavulin των Lannister, το Singleton of Glendullan του Tally, το Talisker του οίκου Greyjoy και το Clynelish του οίκου Tyrell.

Όλες αυτές οι συλλεκτικές φιάλες πωλούνται σε τιμές λογικές δηλαδή από 30 έως 150 δολάρια.
Αν βέβαια προτιμάτε κάτι πιο παγωμένο, υπάρχει και το συλλεκτικό Johnnie Walker White Walker με την πρωτότυπη φιάλη που όταν παγώσει εμφανίζει επάνω της το “Winter is Here”!

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο